Kazáncsere otthonomban, a Kazán Kivitelező Kft. járt nálam!


Kedves olvasóim, 25 éves Junkerns típusú kazánom, soha jobbkor, Decemberben pár nappal Karácsony előtt, beadta a kulcsot, nem akart elindulni. Hívtam ki szerelőt nemegyet, senki nem tudott segíteni, mindenki csak tisztogatta, meg alkatrészhiányra panaszkodtak, de nem tudtak segíteni és már benne voltunk a hideg éjszakákban rendesen. Kazáncsere tűnt az egyetlen megoldásnak, de ilyenkor év vége előtt, már nem találtam senkit, aki tudna rajtam segíteni.

Egyetlen egy céget találtam, aki hihetetlen gyorsasággal és precizitással megoldotta a problémámat, ez a cég volt a Kazán Kivitelező Kft. Takács Péter ügyvezetésével.

Már másnap kijött hozzám Péter és szakszerűen mindent felmért és még aznap el is küldte nekem az ajánlatot. Nagyon korrektnek tartottam, 1.250.000.-Ft volt anyag és munkadíj összesen. Ebbe beletartozott a készülékcsere, kéménybélelés, villanyszerelés, fűtésszerelés, engedélyek, garanciális beüzemelés.

kazáncsere

Ilyet én még nem tapasztaltam, reggel megérkeztek a szerelő fiúk, pár óra alatt leszerelték a régi készüléket és felszerelték az újat és vissza is szereltek minden csövet. Elmentek boltba vásárolni szerelvényeket, annyit amennyi kellett a szereléshez, és névre szóló számlát kaptam tőlük, valóban, ahogyan az árajánlatban ígérték, annyit kellett fizetnem az anyagra amennyi ténylegesen kerültek. Az ajánlathoz képest 53.000.-Ft-al kevesebb lett az anyagköltségem, amelynek kifejezetten örültem. Nagyon kedvesek voltak, minden kérdésre válaszoltak, még dolguk végeztével kértek egy seprűt, felmosót, és össze is takarítottak maguk után. Mire végeztek, 11 óra körül, meg is érkeztek a kéményszerelő fiúk, akik beszerelték a tetőkibúvó ablakot, vissza is szigetelték rendesen, összekötötték a füstgáz részét a kéménnyel.

Ők is nagyon rendesek és figyelmesek voltak, tömörségmérő gépükről is kérdezősködtem és válaszoltak mindenre. Jött a következő szakág, hihetetlen pontossággal, mire végeztek a kéményesek, megérkezett a villanyszerelő, aki összekötötte az új kazánomat és az új termosztátomat. Comphuterm Wifis termosztátot kértem, és segített nekem mindent beállítani, össze is hangolta a telefonommal és megmutatott mindent, hogy hogyan működik. A kazán alatti csöveket is összekötötte, zöld sárga vezetékekkel, és a gázóránál is a 2 csonkot, megkérdeztem, hogy ilyen miért kell, és hogy az előző kazánomnál sem volt ilyen. Azt mondta, hogy ez arra jó, hogy egyenpotenciálra hozza és ne rázzon meg az áram és ennek a vezetéknek már a régi kazánomon is kellett volna, hogy legyen…de amit látjuk, ezt lehet szakszerűen is végezni.

Ezt már végképp nem hittem el, hogy amikor végzett a villanyszerelő, megérkeztek a szakszervízesek, akik garanciálisan beüzemelték a kazánomat. Ennyire precíz, pontos, kedves, szakszerű kazáncserét én még nem láttam. A beüzemelő fiúk átellenőrizték amit a többiek szereltek és ők is ellenőrizték a levegő füstgáz arányt egy műszerrel és konkrétan tartottak egy kiselőadást a kazánom működésével kapcsolatban, Végignéztük a kazán összes menüpontját, megmutatták, hogy mennyi érték alatt kell rátöltenem vizet a készülékre, hogy megfelelő nyomásérték maradjon, kitöltöttük a garanciális papírokat és elmondták, hogy évente őket kell visszahívni és minden évben 1-1 évvel meg lesz hosszabbítva a kazán garanciája, összesen 3+ évvel. Ez idő alatt Péter is befutott, ő hozott szerelési nyilatkozatot, amit a kivitelező cég, a gázszerelő, a kéményes, a beüzemelőnek és nekem is alá kellett írni, ezt és a többi dokumentációt, hő-és áramlástechnikai méretezést, EPH jegyzőkönyvet, fogja összegyűjteni még és lejelenteni az MVM gázszolgáltatónak, hogy minden hivatalos és engedélyezett legyen.

Eszméletlenül elégedett voltam velük, hálám kifejezhetetlen volt, hogy december végén ilyen profi szakszerű csapatot találtam, akik ennyire páratlanul levezényelték ezt a kazáncserét. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, még egyszer köszönöm szépen nekik.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!