Fűtésrendszerek tervezése, kivitelezése, szerelése


Egy jó fűtési rendszert úgy kell megtervezni és kialakítani, hogy minden mértékben kezelés mentes legyen, szolgálja a tulajdonos kényelmét, komfortját és üzemeltetése költséghatékonnyá legyen.

A Gázprojekt Kft. által épített fűtési rendszerek, ezek alapján készülnek. Ez úgy érjük el, hogy feltérképezzük a tulajdonos igényeit, ottlétének időbeni szokásait. Nagy hangsúlyt fektetnek manapság az épületek hőszigetelésére, energia megtakarítás céljából. A MI csapatunk ugyanezt teszi a gépészet kialakításánál. Komoly vezérlések segítségével, céltudatos beállításokkal, hihetetlenül le lehet csökkenteni a fűtési órák számát, átállva temperálásra, és fűtési „tartózkodási” zónák kialakítására. Sok megoldás létezik, de azokat ismernie kell egy jó, megbízható fűtés szerelőnek, kivitelezőnek és meg is kell tudnia építeni.

A fűtés szerelés NEM JÁTÉK, elhivatottak vagyunk, szeretjük a munkánkat!

Fűtésszerelő

Sok megrendelőtől halljuk, hogy eltűnt a fűtésszerelő, nem veszi fel a telefont, nem ad ajánlatot, itt hagyott menetközben, nem adta át a gázt a szolgáltatónak…..stb, NÁLUNK ez elképzelhetetlen, első a becsület, megbízhatóságutána az anyagiak!

Elérhetőségünk:
Web: https://gazprojektkft.hu/
Telefon: 06-30-9368-636
Email: kekesi.gazprojekt@gmail.com

Főbb szolgáltatási területeink: Szentendre, Pomáz, Budakalász, Üröm, Leányfalu, Óbuda, Pilisvörösvár, Csobánka, Tahi.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!