A hálószobába is érdemes lehet szőnyeget tenni


Manapság szinte mindenhova laminált padlót teszünk, mert nagyon jól néz ki, és nagyon könnyű tisztán tartani. De azért hátránya is van, hiszen ha nincs padlófűtésünk, akkor télen nagyon hideg lehet, és bizony nagyon kellemetlen érzés, amikor a hideg padlón kell sétálnunk.

Így érdemes lehet legalább a hálószobába szőnyeget tenni az ágy elé, hogy reggel ne egy hideg felületre lépjünk, hanem egy meleg és puha szőnyegre, mert ettől máris jobban indulhat a napunk. Egy hálószoba szőnyeg vagy futószőnyeg tökéletes választás lehet oda, mert elég vastag anyagúak, így biztosan kellemes érzés lesz reggelente rálépni.

Ám ha körülnézünk az interneten, akkor láthatjuk, hogy már rengeteg féle színben és mintában megtalálhatóak, így biztosan megfogjuk találni azokat a darabokat, amik tökéletesen illenek a hálószobánkba.

hálószoba szőnyeg

Mindenképpen érezni fogjuk a változást, mert ha a színekkel játszunk, akkor sokkal kellemesebb hatása lehet a helyiségnek egy egyszerű szőnyegtől is, ezért tegyük be bátran az otthonunkba, mert biztosan nem fogjuk megbánni a döntésünket.

Mivel főleg cipő nélkül,mezítláb lépünk a szőnyegre, fontos, hogy puha tapintású legyen. A kilim szőnyeget nem sokan raknak a hálószobába. Persze, ez nem az jelenti, hogy nem ajánljuk ezt. Ha olyan szobáról van szó, ahol szinte soha nem járunk cipővel és a szoba forgalma is alacsony, bátran teríthetünk akár selyem szőnyeget vagy exkluzív szőnyeget is a padlóra. Ez pénztárca és izlésfüggő.
Hálószoba szőnyegként ajánljuk az elérhető árú, Akrilban készült Perzsa szőnyegeket is.
A Shawal keleti szőnyeg is illék a modern hálószobához még, amely a klasszikus és modern motívumok ötvözete. Valamint a Ziegler szőnyeg: prémium, finom csomózású szőnyeg, jó minőségű gyapjúból.

Hálószobába, folyosóra, nappaliba keres szőnyeget? Tekintse meg kategóriánkban szereplő szőnyeg kínálatunkat. Rendeljen kényelmesen otthonából online a Carpetdepo outletből. Ha mégsem illik a szőnyeg a hálószobába, a Carpetdepo intézi a visszaszállítást, amely ingyenes.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!