A Gucci örök parfümjei


A Gucci parfümök különleges képessége, hogy viselőjük önbizalmát szinte azonnal növelik. Elegendő egy fújás és rögtön arra gondol az ember „ez a nekem való parfüm!”, sőt környezete is érezni fogja nem csak az illatot , hanem a kisugárzását is.

A Gucci parfümök jellemzője az olasz könnyedség, egyfajta drámaiság és rafináltság.

Mind a női, mind a férfi parfümsorozatok igyekeznek tökéletesen kiemelni viselőik egyéniségét, és ezt remekül meg is teszik egészen a kezdetek óta. A legelső Gucci parfüm, a No.1 1974-ben jelent meg, az első átütő sikert viszont az 1988-as Gucci Nobile férfi parfüm hozta meg levendulás, ámbrás, fűszeres jellegével. A 97-es Envy virágos-zöldes illatával elvarázsolta az embereket, utána pedig a Gucci Rush következett, amely talán ma is az egyik legszexisebb parfüm.

A Rush vonzó, azonnal felismerhető, impulzív és ellenállhatatlan, már a külseje is formabontó. A közelmúlt legsikeresebb darabjai közé sorolható a Flora by Gucci parfüm, mely virágos illatával nőies hölgyeknek készült.

A rózsaszín bazsarózsa és a vízi jázmin rózsaborssal fűszerezett, finoman aromás tónusait a népszerű Envy Me testesíti meg, amit kimondottan fiatal lányok számára alkottak. A legutóbb megjelent Gucci Guilty a XXI. század Rush-ja.

Csábító, provokatív, határozott illat, egy öngyújtóhoz hasonlító üvegbe zárva. Rendelje meg a Parfümcenter webáruházból a Gucci parfümök valamelyikét és tapasztalja meg a Gucci érzést!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!